forberedelse inden afrejse

Inden man drager af sted på jagtrejse bør man sørge for ordentlig forberedelse. En seriøs og målrettet forberedelse vil i langt de fleste tilfælde øge succesrate i et betydende omfang.
Grundig forberedelse og det rette udstyr tillige stærkt medvirkende til et succesfuldt udfald af en jagtrejse eller dagjagt. Dårlig form eller manglende skydetræning med riflen eller haglbøsse kan hurtigt ødelægge en jagtrejse.

Det kan ofte være en rigtig god ide at kontakte andre, der har været på jagtrejse på samme eller nærliggende distitinationer og høre om deres erfaringer. Jagtrejsebureauerne har som regle nogle tidligere kunder, der kan berette om deres erfaringer.

 

Du kan med fordel læse vores indlæg om emner som:

Forsikring

Inden køb af jagtrejser skal man undersøge sine forsikringsmæssige forhold og få klarlagt hvorledes man er dækket ind. Læs mer om forsikring.

Jagtforme

De findes mange forskellige jagtformer - det er vigtigt at gøre sig klart hvilken jagtform du ønsker. Jagtforme har typisk udspring i kultur, vane, erfaring, terrænbetingelser og vildtets adfærd. Læs mere om jagtforme.

Købt en jagtrejse her

Jagt og Natur formidler kontakten mellem sælger og køber af jagtrejser.
Se hvilke rejsetilbud der annonceres lig nu.