Avlstjeneste

Har du en hund som du mener kan anvendes til avl, kan du annoncere det her.... og står du og mangler en hund til avl, kan du ligeså finde den her.

Du er også velkommen til selv at tilføje en annonce på siden.

Annoncer

FT springer spaniel tilbydes til avl

Vores skønne hanhund Bertil på 3,5 år tilbydes til avl. Han er FT springer spaniel med fuld stamtavle og mærker. Han er trænet til jagt og en skøn og tillidsfuld familiehund.
Pris pr parring (ved graviditet): 1 hvalps pris
Vi er bosiddende lidt nord for Viborg

29262298
14.11.18
Ditte Pedersen
Weimaraner han tilbyder avl

Aske er en rigtig dejlig weimaraner på 5 år (f. 2013). Hans jagtinstinkt er veludviklet, men vi bruger ham ikke selv til det. Han er en fantastisk hund med et meget godt sind, og han er glad for alt og alle.
Da vi gerne vi have endnu en Weimaraner, søger vi en Weimaraner tæve til parring.
Skriv endelig hvis det har interesse, eller du har spørgsmål!

0
53811450
12.10.18
Filippa Hestbæk Bock
15.07.18
Pernille Erichsen
Elite hund Dch

Golden tilbydes til alv for egnede tæver. VESTERLYNG’S HEIMDAL DK11458/2011 VesterlyngsHeimdal1
Født: 11.07.2011
HD-status: A Albue-status: 0 Øjenstatus: 12.12.2017 Intet påvist
DNA-status: GR-PRA1: fri / GR-PRA2: fri / prcd-PRA: bærer / Ichthyosis: bærer
Far: Crawfields Cougar B/0
Mor: Respons Kramiga Kexnougat-Ten A/0
Udstilling: Nej
Mentalbeskrevet: JA
Vesterlyng’s Heimdal (Uffe) er elite hund inden for dansk civile hundefører den højste klasse. Undover er han en skøn familie hund.

21249013
29.01.18
Johanne Lund
Søger lille HANhund

Hej.
Jeg har en skøn hunhund, hun hedder Phluffy og er en blanding af Pomeranian, Chihuahua & Russisk Toy Terrier.
Hun er lige blevet 1 år, men da hun er meget hysterisk overfor andre hunde, og gør af mange og meget, skriver jeg så tidligt i hendes liv, så hun kan nå at vende sig til en ny hund. Hun gør dog ikke overfor vores anden hunhund som er en Dalmatiner, så jeg tænker at hun sagtens kan blive vant til en hanhund, hvis de mødes nogle gange inden parringen, så de kan nå at lære hinanden at kende. Jeg regner med at det først bliver omkring når hun er 1,5/2 år at hun skal parres, så der er god tid til at de lære hinanden at kende.
Du må endelig skrive, hvis det lyder som noget.
Vi bor i Odense SV.

Hilsen Terese

0
61408413
14.04.17
Terese Lykke Thomsen
Hanhund søger tæve

Han er ikke til salg
Super dejlig hanhund, som kan gå sammen alle dyr eksempler på heste, kaniner og katte, andre hunde og høns, ænder og fugle. Han er mest dejlig handler om jeg nogensinde har mødt (ved godt der er mange der sidder derude og tænker hvordan kan han med alle de dyr, han er labrador og en jagthund men det kan han. har været ude for en gang overfor en hanhund han er knurrede og det er det ). Han gerne med alle mennesker hvis man er indenfor og lægger han sig ned og sover, udenfor ved han hvor han må gå, også selvom man er på besøg et stedet og siger her til og ikke længere, gør man alt for at gøre ejer tilpas, Den eneste fejl er at han ikke er god til at være alene hjemme, vi overtog ham der han var et år gammel, dem der havde ham inden havde ikke været så sød ved ham, det er første år når han var alene hjemme, men det er jo ikke noget der arveligt. Han er syv år gammel nu, vi har haft ham i 7 år, vi holder af ham af hele vores hjerte og kunne godt tænke os en hvalp efter ham, så det kunne være dejligt at finde en tæve som har nogle rigtig gode egenskaber, så hvis i har en dejlig Labrador, Golden Retriever eller schæfer tæve så skriv endelig til os, han er ikke far til nogle hvalpe, Andre må også gerne skrive hvis de er interesseret i et kuldhvalp efter ham, pris på parring er en hvalp pris eller en hvalpe efter ham, men vi selv vælg den hvalp, da vi kun skal have en hvalp?? det sidste vi må skrive er at han ikke har stammen bog?? for mere information er i velkommen til at skrive til os

12.03.17
Allan
Jack Russel han søges til parring

Til vores dejlige Jack Russel Tæve på 3 år søger vi en hanhund. Maggie er en udemærket jagthund. Hun har deltaget i adskillige jagter.
Ejer af han hund kan enten få en hvalp eller værdien af en.
Maggie forventes at komme i løbetid i løbet af en mdr.

i følge aftale
25341129
14.03.14
Birgitte Junker
Field Trail Champion

Vi i Kennel Unique tilbyder nu Andy til avlstjeneste

For mere info, se hjemmesiden

6000
http://www.freewebsite-service.com/kennelunique/forside.php
60162589
19.02.14
Kristina Præst